foto: laki Lazarević

KG rock momenti, otvaranje izložbe

Uzbudljivo veče muzike, umetnosti i prijateljstva obeležilo je otvaranje izložbe “KG rock momenti” autora Ivana Stojanovića u Domu omladine Kragujevac. [DATUM] je bio datum kada su se ljubitelji muzike i fotografije okupili kako bi prošetali kroz jedinstvene trenutke zabeležene na fotografijama sa “Arsenal festa”.

Veče je započelo muzičkim uvodom, uz nastup benda “Duotrioquattro”, koji su uneli zvuke rock muzike i stvorili atmosferu koja je prethodila otvaranju izložbe. Publika je bila oduševljena njihovim nastupom, a energija koju su doneli bila je samo uvod u ono što je sledilo.

Nakon muzičkog dela večeri, Ivan Stojanović, autor izložbe, preuzeo je mikrofon kako bi pozdravio prisutne. Izražavajući svoju strast prema muzici i fotografiji, Ivan je istakao da je ova izložba plod ljubavi prema rock muzici i želje da se zabeleže posebni trenuci i emocije koje ona donosi. Izložbu je otvorio Dragan Urošević Uroš, gitarista benda “Epilog”, koji je govorio o poznanstvu sa autorom i njegovoj posvećenosti.

“KG rock momenti” predstavljaju spoj umetnosti i muzičke strasti. Kroz svoje fotografije, Ivan je uspeo da “zarobi” neponovljive trenutke izvođača na sceni, ali i reakcije publike koja se prepustila muzičkom doživljaju. Svaka fotografija odiše energijom, emocijom i priča svoju priču koju je autor želeo da podeli sa posetiocima.

Otvaranje izložbe okupilo je brojne posetioce, među kojima su se našli prijatelji, porodica, predstavnici lokalnih medija i ljubitelji umetnosti. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem, razgovorima o muzici i fotografijama, kao i razmenom utisaka o ovom jedinstvenom događaju.

Ivan Stojanović se zahvalio svim prisutnima na podršci i interesovanju za njegov rad. Posebno je istakao zahvalnost svojoj porodici na neizmernoj podršci i inspiraciji koju mu pružaju. Takođe, izrazio je zahvalnost Domu omladine Kragujevac na pruženoj mogućnosti da predstavi svoje fotografije široj publici, kao i brojnim prijateljima I saradnicima na podršci i pomoći prilikom organizovanja izložbe,

“KG rock momenti” izložba će biti otvorena za posetioce u Domu omladine Kragujevac u narednih mesec dana. Pozivamo sve ljubitelje muzike, umetnosti i fotografije da dođu i dožive ovu jedinstvenu izložbu koja će vas odvesti na muzičko putovanje kroz neponovljive trenutke.

Galeriju slika sa otvaranja možete da pogledate ovde

Leave a Reply