Škola fotografije

Škola fotografije

Poštovani ljubitelji fotografije,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će uskoro početi naša nova škola fotografije! Ova škola je osmišljena kako bismo vam pružili sveobuhvatno znanje o fotografiji, bez obzira na vaš nivo iskustva. Bez obzira da li ste početnik koji tek otkriva čari fotografije ili već imate određeno iskustvo i želite unaprediti svoje veštine, naša škola je idealna prilika da se usavršite.

Tokom kursa, obrađivaćemo različite teme kako bismo vam omogućili da steknete solidnu osnovu i razumete sve ključne aspekte fotografije. Evo nekoliko glavnih tema koje ćemo pokriti:

1. Kratka istorija fotografije: Upoznaćemo vas sa evolucijom fotografije kroz vreme, istražujući ključne trenutke, tehnološke inovacije i uticajne ličnosti koje su oblikovale ovu umetnost.

2. Osnove fotoaparata: Otkrićemo vam tajne različitih vrsta fotoaparata i njihovu praktičnu upotrebu. Naučićete o funkcijama tastera i kontrola koje će vam omogućiti da maksimalno iskoristite svoj fotoaparat.

3. Osnove fotografske tehnike: Upoznaćemo vas sa ključnim konceptima ekspozicije, blende, vremena ekspozicije, osetljivosti (ISO) i drugim tehničkim elementima koji su od suštinske važnosti za stvaranje kvalitetnih fotografija.

4. Osnove fotografske kompozicije: Ističemo estetiku fotografije i kako stvoriti snažne kompozicije koje će privlačiti pogled. Upoznaćemo vas sa pravilima trećina, ravnotežom, linijama, oblicima i drugim tehnikama koje će vam pomoći da unapredite svoje vizuelno razmišljanje.

5. Osnove obrade fotografije: Naučićemo vas kako da svoje fotografije podignete na viši nivo kroz postprodukciju. Upotreba softvera za obradu kao što su Adobe Photoshop i Lightroom pomoći će vam da izvučete maksimum iz svake fotografije.

Nastavni plan će biti upotpunjen praktičnim vežbama na terenu, gde ćete imati priliku da primenite stečeno znanje i stvorite sopstvene fotografije. Na kraju škole, organizovaćemo izložbu vaših radova kako biste mogli da pokažete svoje dostignuće široj publici.

Nema potrebe da imate vrhunsku opremu da biste se pridružili našoj školi fotografije. Svi su dobrodošli, a naša stručna ekipa će se pobrinuti da vam pruži podršku i vodič tokom celog kursa.

Započnite svoje putovanje u svet fotografije i prijavite se za našu školu! Ispunite prijavni obrazac na našoj veb stranici (navesti adresu veb stranice) i rezervišite svoje mesto već danas.

Radujemo se što ćemo zajedno otkrivati lepotu fotografije i razvijati vaše veštine!

Prijave na 064/1949920

Leave a Reply