Rock momenti Leskovac

Rock momenti u Leskovcu

Dragi ljubitelji muzike i fotografije, sa ponosom vam predstavljamo izložbu “Rock momenti” koju je osmislio i realizovao autor Ivan Stojanović. Nakon uspešnog predstavljanja izložbe u Domu omladine u Kragujevcu, ova izložba sada dolazi u Leskovački kulturni centar povodom festivala “Strings”.

“KG Rock momenti” je jedinstvena kolekcija fotografija koja prikazuje najupečatljivije trenutke iz rock sveta, uhvaćene objektivom fotografa Ivana Stojanovića. Svaka fotografija nosi sa sobom jedinstvenu priču i emociju, prenoseći duh i atmosferu koncerata i nastupa poznatih bendova.

Leskovački kulturni centar je odlučio da izložbu predstavi na Gradskom trgu kako bi pružio pravi doživljaj ovim izuzetnim fotografijama. Na izložbi će biti prikazano ukupno 56 fotografija, u velikim formatima, koje će vas očarati svojom estetikom i izražajnošću.

Otvorite svoja čula za muziku i umetnost i pridružite nam se na otvaranju izložbe “KG Rock momenti” u Leskovačkom kulturnom centru. Ivan Stojanović će vas lično provesti kroz svoje delo i podeliti sa vama inspiraciju i priče koje se kriju iza svake fotografije.

Ne propustite priliku da doživite nezaboravnu muzičku avanturu kroz objektiv autora. Pratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa svim detaljima o izložbi. Ivan Stojanović će deliti ekskluzivne informacije i iza scene priče sa svojih putovanja u svet rock muzike.

Otvaranje izložbe je 22.07.2023. u 19h u galeriji Leskovačkog kulturnog centra.

Leave a Reply