You are currently viewing Duga ekspozicija

Duga ekspozicija

Predavanje Aleksandra Saše Tomulića

Dragi članovi foto kluba Objektiv,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se u ponedeljak, 22. maja 2023. godine, održati izuzetno inspirativno predavanje o dugoj ekspoziciji koje će vam predstaviti renomirani fotograf, Saša Tomulić. Ovo je izvanredna prilika da se upoznate sa tehnikama i savetima koje je Saša stekao tokom svog bogatog iskustva.

Predavanje će se fokusirati na magiju dugih ekspozicija i načine na koje možete iskoristiti ovu tehniku kako biste stvarali umetničke i izuzetno efektne fotografije. Saša će vas provesti kroz osnove ove tehnike, pružajući vam korisne savete o kadriranju, upravljanju svetlom i izboru pravih postavki fotoaparata.

Nemojte propustiti priliku da ispratite ovo predavanje iz prve ruke i da se inspirišete Sašinim jedinstvenim pogledom na fotografiju. Bez obzira na to da li ste početnik ili iskusni fotograf, ovo predavanje će vam pružiti vredne uvide i inspirisati vas da eksperimentišete s novim tehnikama.

Predavanje će se održati u prostorijama našeg foto kluba, s početkom u 20:00 sati. Molimo vas da dođete nekoliko minuta ranije kako biste se udobno smestili i pripremili za predavanje. Takođe, imaćete priliku za postavljanje pitanja.

Srdačan pozdrav, Foto klub Objektiv, Kragujevac

Leave a Reply