Plakat Za Sajt I Mreze

“Dekada” Ivana Stojanovića u Paraćinu

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo izložbu “Dekada” Ivana Stojanovića, koja će biti otvorena u galeriji biblioteke “dr Vićentije Rakić” u Paraćinu. Ova izložba predstavlja presek desetogodišnjeg rada i istraživanja jednog od najistaknutijih fotografa iz Kragujevca.

Ivan Stojanović je nosilac zvanja kandidat-majstor fotografije (KMF) i EFIAP (FIAP excellence), predsednik je skupštine Foto saveza Srbije i osnivač i predsednik Foto kluba “Objektiv” iz Kragujevca. Njegov rad karakteriše jedinstven pristup umetničkoj fotografiji, sa posebnim fokusom na detalje i emotivnu dubinu svakog kadra.

Izložba “Dekada” obuhvata selekciju fotografija koje prikazuju evoluciju Stojanovićevog stila i tehnike tokom poslednjih deset godina. Posetioci će imati priliku da vide raznovrsne teme i motive, od portreta do apstraktnih kompozicija, koje odražavaju autorovu strast i posvećenost umetnosti fotografije.

Svečano otvaranje izložbe održaće se 4.jula u 19 časova, Pozivamo sve ljubitelje fotografije i umetnosti da posete ovu izložbu i uživaju u radovima Ivana Stojanovića.

Foto klub Objektiv i sam autor zahvaljuju Foto grupi “Art team” iz Paraćina, biblioteci “dr Vićentije Rakić” iz Paraćina, kao i Skupštine opštine Paraćin na ovoj izuzetnoj prilici.

Pridružite nam se i podelite ovaj umetnički doživljaj sa nama!

Leave a Reply